Start

 Cultuur – Landschap – Keuken van VietnamVinalico logo 24kb transparant

Vietnam Little Corner is een initiatief van Lan Anh Hoàng, een in Nederland wonende vrouw van Vietnamese afkomst. Lan Anh wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de rijke cultuur, het landschap en de fantastische keuken van haar  vaderland Vietnam. Op deze site zult u steeds meer informatie aantreffen over dat mooie land, de mensen, de cultuur en niet te vergeten de overheerlijke keuken. We hopen dat u het leuk vind en dat u net als wij van het land gaat houden, of ten minste regelmatig van die heerlijke gerechten zult genieten.

Lan Anh en haar man Theo hebben in november 2015  en oktober 2016 met een grote groep (zo’n 45 mensen!) vrijwilligers een heel leuk, gezellig en mooi cultureel en culinair evenement georganiseerd. Honderden mensen hebben genoten van de heerlijke authentieke gerechten die werden geserveerd, de typisch Vietnamese sfeer, gecreëerd door de aankleding van de zaal, de kleding van de vrijwilligers en niet in de laatste plaats het optreden van de Vietnamese zangeressen en zanger.

kaart VietnamOp de pagina over het cultureel en culinair evenement 2015 kunt u hier veel meer over lezen.

Zoals u ook kunt lezen is de uiteindelijke opbrengst van het evenement toegekomen aan de Stichting Hart voor Vietnam. De bezoekers hebben voor een mooie prijs kunnen genieten van de sfeer en het heerlijke eten bij dit evenement en tegelijkertijd een goed doel gesteund!

Enige tijd geleden is begonnen met de voorbereidingen  voor het 3e
Cultureel en culinair evenement van

Vietnam Little Corner.

Dit evenement zal plaatsvinden op 5 november 2017.
De tickets voor beide sessies zijn al uitverkocht.
Er is echt geen plaats voor meer gasten!
Zonder ticket of vooraf gemaakte reservering heeft het echt geen zin om te komen.

Ook deze keer is het netto resultaat bestemd voor Stichting Hart voor Vietnam
Op de website vindt u meer informatie over de Stichting, de doelstellingen en wat er sinds de oprichting bereikt is.

Geniet van de leuke sfeer, het prima eten en help ons Stichting Hart voor Vietnam te helpen !